Blog

Restaurante El Faixero

Menjar com un dinosaure

Sens dubte per a menjar com un dinosaure no hi ha millor lloc que Cinctorres, terra per excel·lència dels dinosaures.

El mes de març passat, en el marc del projecte Dinomania es va presentar un menú basat en l'època dels dinosaures “Gourmet Dinosaur”, oferit pel restaurant El Faixero.

La iniciativa d'elaborar aquest menú parteix de la Universitat Jaume I, el restaurant El Faixero i el Grup Guix de Vila-real. L'objectiu és unir la rica gastronomia del territori amb el producte turístic Camins de Dinosaures amb l'objectiu d'impulsar el turisme en el territori.

El restaurant El Faixero ha elaborat el menú “Gourmet Dinosaur” amb l'assessorament de prestigiosos paleontòlegs com Andrés Santos Cubedo i Begoña Poza. 

El resultat obtingut han sigut set plats inspirats en els descobriments que s'han recaptat en els diferents jaciments de la zona sobre la flora i fauna del període cretàcic. Es pretén transportar als comensals al món dels dinosaures a través de les olors i els sabors dels plats.

El menú, que té el modest preu de 20 €, consta d'un entrant, primer plat, segon plat, a triar sempre entre dues opcions, i postres úniques.

Podràs trobar plats com les platges del cretàcic, el mar de “Les Artoles”, o els ous de dinosaure. Al costat de cada plat veuràs una explicació breu dels seus ingredients i la seua relació amb l'època dels dinosaures.

Una experiència gastronòmica per a xuplar-se les arpes!!!