Descobreix

Events

Bienal de les Arts de Bunyol

Buñol

La Biennal de Bunyol aposta per un format de festival on existeix l'oportunitat de presentar de manera directa tant el treball com la metodologia de la creació artística. Aposta per mostrar l'obra d'artistes locals així com retrospectives de pintors de Bunyol, muralistes, fotògrafs i ceramistes de tot arreu.

En este esdeveniment viu hi ha murals, exposicions, cases, tallers, carrers, persones i cultura.

La Biennal d’Art de Bunyol se celebra en els anys imparells i s’intercala amb la Biennal de Música de Bunyol, que té lloc en els anys parells. També hi ha el festival de Par en Part, un esdeveniment que utilitza, durant un cap de setmana, els locals i domicilis de Bunyol com a sales expositives.

 

El festival De Par en Part sorgeix de la necessitat de reprendre la biennal d’arts plàstiques de Bunyol, però d’una forma renovada. De Par en Part naix d’una tradició assentada per a acostar-se a les noves tendències en esdeveniments artístics. Molts dels organitzadors havien assistit a festivals de portes obertes, on són els mateixos artistes els que obrin les portes dels seus estudis o tallers per a mostrar la seua obra. S’ha apostat per este format de festival perquè, amb ell, ha aparegut l'oportunitat de presentar de manera directa tant el treball com la metodologia de la creació artística. És, en definitiva, una manera de mostrar allò que hi ha darrere de les obres, per a contribuir a la valorització de l'art.

 

Durant De Par en Part, l'art flueix a través dels carrers i obri les portes de Bunyol de bat a bat. Els visitants hi podran trobar artistes que pinten en edificis o sobre llenços, conferències o escultures, i també disfrutar de les tapes exclusives dels bars amics. Hi ha murals, exposicions, cases, tallers, carrers, persones. Benvinguts a la cultura viva.

 

 

 

 

vídeo Festival DE Par en Part

Bienal de las Artes de Buñol

Obri la ubicació