Descobreix

Llocs interés

Enclave Land Art

Vistabella del Maestrat

La Residència Artística de Vistabella del Maestrat, Enclave Land Art, situada en la localitat castellonenca de Vistabella del Maestrat, és un projecte d'impacte internacional, resultat de la col·laboració amb els habitants del territori amb l’objectiu d’aportar un benefici real i material a la zona. L'objectiu és ampliar els recursos d’esta àrea i contribuir a dinamitzar-la d'una manera sostenible i respectuosa amb la naturalesa i amb el paisatge com a patrimoni, amb l'eix de la creació contemporània. En l'actualitat, Enclave compta amb el recolzament i la col·laboració d'ens locals, públics i privats, que creuen en el projecte i li donen suport.

 

Enclave Land Art és una residència artística que promou la relació de l'ésser humà amb la naturalesa mitjançant l'art contemporani. Conéixer el patrimoni per a valorar-lo és una de les finalitats d'Enclave i, per a aconseguir-ho, s’hi fan tallers, trobades i activitats paral·leles per tal d’unir els artistes i els habitants i establir-hi sinergies mitjançant el coneixement mutu.

 La finalitat d'este projecte és de caràcter formatiu i de divulgació de la cultura contemporània. Es pretén establir amb ell un vincle que motive tota mena de persones a acostar-se i crear sinergies sensorials entre l'art contemporani i el món que les envolta. Les obres dels artistes formen part d'una ruta en les faldes del Penyagolosa.

Enclave Land Art

Obri la ubicació
Adreça

Vistabella del Maestrat (Castellón)