Camins de dinosaures

Acosta't a descobrir als avantpassats dels dinosaures i les seues petjades a Begís, amb el jaciment del Triàsic més important de la Comunitat Valenciana. Descobreix als grans sauròpodes del final del Juràsic en el museu de Alpuente i les petjades dels dinosaures carnívors que van conviure amb ells en el jaciment BIC de Corcolilla. En el museu de Morella, coneix al Morelladon el primer dinosaure de Castelló. A Cinctorres podràs visitar l'únic jaciment amb rèpliques d'ossos de dinosaures de la Comunitat Valenciana i conéixer els dinosaures de Els Ports en el seu museu. En el MUPE d'Elx podràs aprendre sobre altres dinosaures d'altres parts del món. A Millars podràs caminar al costat de les petjades dels últims dinosaures que van estar a la Comunitat Valenciana.
Finalment a Agost es troben les evidències de l'impacte que va facilitar l'extinció de la majoria dels dinosaures.

Camins de dinosaures és una proposta per a recórrer la Comunitat Valenciana coneixent el seu ampli i variat patrimoni paleontològic. Jaciments, museus i col·leccions museogràfiques distribuïts per tot el nostre territori que ajudaran a descobrir i gaudir de l'apassionant món dels dinosaures.

Blog

XV Jornadas de Paleontología de Alpuente

XV Jornades de Paleontologia d'Alpont

Un año más el municipio de ALPUENTE Y SU MUSEO PALEONTOLÓGICO se preparan para sus jornadas de puertas abiertas.

Unas jornadas con las que tod@s  podréis disfrutar con los dinosaurios de Alpuente en un día repleto de actividades: tendremos talleres, visitas al Museo Paleontológico, al Aula de Recuperación Paleontológica, a uno de nuestros yacimientos con huellas de dinosaurio, juegos …

Restaurante El Faixero

Menjar com un dinosaure

Sens dubte per a menjar com un dinosaure no hi ha millor lloc que Cinctorres, terra per excel·lència dels dinosaures.

El mes de març passat, en el marc del projecte Dinomania es va presentar un menú basat en l'època dels dinosaures “Gourmet Dinosaur”, oferit pel restaurant El Faixero.