Descobreix

Empreses especialitzades

EXPERIENCES Turisme i Vivències

Torreblanca

Som una empresa de creació recent, dedicada a l’oferta de rutes guiades per diferents municipis de la comarca de la Plana Alta, província de Castelló, i amb propostes per a tot tipus de públics.

Un dels nostres productes estrella és l’Art Urbà (Street Art). El nostre objectiu és que la gent el descobrisca i, per a això, ens dediquem a organitzar rutes i activitats per a donar a conéixer el museu d’art contemporani pels carrers de Torreblanca i el CITRIC FESTIVAL. Ens hem documentat, seguim els seus autors i estem en comunicació contínua amb el seu creador per a poder oferir-te tota la informació sobre els nostres murs.

Volem explicar-t’ho tot perquè conegues bé la història de cada mural, la vida dels autors, la tècnica que utilitzen, els materials i, per descomptat, les anècdotes sorgides durant la creació. En definitiva, tota la informació que et puguem donar perquè entengues cadascun dels murals i en pugues apreciar el valor.

FAVA 365, el Festival de les Arts de Vilanova d´Alcolea, és també un dels nostres objectius d’art contemporani.

És un festival d’art multidisciplinari  que naix amb l’objectiu de dinamitzar un poble i fomentar la cultura. Cada edició tracta una temàtica diferent , l’art entés a través de la pintura, l’escultura, la ceràmica, el vídeo-mapping, el circ, el teatre, la música...   

 

logo Experiences, vivències i turisme

Volem donar-lo a conéixer i oferir-te el nostre producte al voltant d’este festival perquè pugues disfrutar-lo al màxim.

La nostra empresa també ofereix rutes culturals de diferents temàtiques (món romà, medieval, etc.), d’agroturisme, de turisme gastronòmic, de naturalesa i de festes d’interés.

Al nostre programa d’activitats trobaràs rutes específiques PER AL PÚBLIC INFANTIL.

EXPERIENCES Turisme i Vivències

Obri la ubicació
Adreça