Descobreix

Events

MIAU - Museo Inacabado de Arte Urbano

Fanzara

El Museu Inacabat d’Art Urbà (MIAU) és un projecte d’iniciativa popular, en constant canvi i creixement, d’interacció amb el xicotet poble de Fanzara, ubicat a la província de Castelló. En este museu podem veure obres grans i menudes, murals i escultures.

Una visita al museu ofereix la possibilitat de veure obres grans i menudes, les que perduren, els murals i les escultures. Però, si tenim sort, qualsevol dia que passem per Fanzara podem trobar un violoncel·lista tocant en una plaça, una conferència en el centre sociocultural o la projecció d'una pel·lícula.

El MIAU és una experiència única. Esta experiència, tant artística com de convivència, implicarà el visitant en l'ambient i la vida del poble. No és únicament un espai expositiu, és l'experiència d'un poble bolcat en l'art.

Entrada a Fanzara

La finalitat de l'Associació MIAU és promoure l'art, les activitats culturals, el pensament crític i contemporani, el reciclatge artístic i l'art vinculat al medi ambient i al medi rural, així com la multiinterdisciplinarietat.

La missió és consolidar el Museu Inacabat d'Art Urbà de Fanzara com a referent en el camp de la producció cultural alternativa. Després de tres anys de treball, durant els quals s'ha aconseguit situar este projecte dins del panorama nacional i internacional de festivals d'art en l'espai públic, toca ara continuar aprofundint en el camp de gestió en xarxa, la descentralització de la vida cultural i les formes de dotar de sostenibilitat a este museu amb parets, però sense sostres.

Hi ha també una xicoteta botiga de souvenirs oberta al públic.

MIAU - Museo Inacabado de Arte Urbano

Obri la ubicació