Descobreix

Museus

Museu d'art modern de Pedralba - Pedralba 2000

Pedralba

El Museu d'Art Modern Pedralba 2000 està situat en un casalot típic de cultiu de tres plantes, al municipi de Pedralba, València, on es pot contemplar i gaudir d'una gran col·lecció d'art modern formada per més de 300 obres de pintura i escultura de diversos autors, tant d'àmbit nacional com internacional.

Este espai disposa d’una oferta interessant i variada que permet el visitant recórrer diverses tècniques i períodes de l'art contemporani en només unes poques sales. Un dels objectius de l’espai museístic és acostar les obres al públic de forma amena i entretinguda perquè tot el món puga disfrutar amb calma, aprendre jugant i passar-ho bé. En este museu s'organitzen no només visites guiades, sinó també diferents tallers i activitats dirigits a tot tipus de públic.

Un dels recorreguts més sol·licitats és el “Com es visita un museu”, on els guies juguen amb els xiquets mentre els ensenyen les normes que han de complir dins d'un museu (no córrer, no tocar les obres…) i en quines coses s’han de fixar a l'hora de contemplar una obra, com, per exemple una pintura o una escultura (colors, formes, textures, equilibri..). En primer lloc, els guies expliquen les nocions bàsiques perquè siguen més accessibles i, després, parlen sobre autors, corrents pictòrics o estils.

A més, s’hi organitzen diversos tallers, que varien en complexitat i profunditat en funció de l'edat dels participants i que estan enfocats al públic escolar, centres escolars o associacions.

L’entrada a la Casa-Museu Pedralba 2000 és gratuïta i, a més, ofereix una visita molt recomanable per a tots els públics, per la qual cosa s'ha convertit en un referent cultural de la província de València i en un espai de visita obligada si estem per eixa zona.

Museo de Arte Moderno de Pedralba - Pedralba 2000

Obri la ubicació
Adreça

Calle Bugarra, 37, 46164 Pedralba, Valencia

Teléfono962 70 80 94