Descobreix

Museus

Museu de Ciències Naturals de València

Valencia
València

És un museu didàctic amb la millor mostra de fòssils d’Amèrica del Sud de tota Europa

El museu consta de cinc àrees expositives:

-Tecnologia i coneixement: Mostra com la tecnologia és el motor del progrés de la ciència, des dels microscopis òptics, amb què es van fer descobriments espectaculars, com la Teoria Neuronal de Cajal, fins als microscopis electrònics moderns, que van possibilitar l'estudi cel·lular i el progrés en el tractament de les malalties.
-Col·lecció paleontològica “Rodrigo Botet”. La col·lecció més important de mamífers americans del Plistocè present a Europa. Destaca per la seua importància l’exemplar de Megateri i alguns exemplars tipus.
-Històries de la vida i evolució. Recorregut a través de més de 4.000 milions d'anys de canvi evolutiu, del qual tenim evidències gràcies als fòssils, amb representants de tot el món.
-Col·lecció conquiològica “Eduardo Roselló”, amb una completa representació dels mol·luscs valencians i altres exemplars exòtics.
-Ecosistemes del terme municipal de València: La Devesa, L’Albufera i L’Horta.

El museu permet un recorregut pel saber i la història natural, amb especial atenció a aquells continguts que fan referència a la Comunitat Valenciana. Hi ha des d’una reproducció d’una cova prehistòrica fins una reconstrucció de l’estudi de Ramón i Cajal, passant per un audiovisual sobre els científics valencians.

Museo de Ciencias Naturales de Valencia

Obri la ubicació
Telèfon
96 208 43 13
Adreça

Avd. General Elío, s/n (Jardins del Reial) 46010 Valencia
www.museosymonumentosvalencia.com/museos/museo-ciencias-naturales/