Descobreix

Museus

Museu Paleontològic i de les Ciències d’Alcoi

Alicante
Alcoi

Vine a visitar El MUSEU ISURUS, Museu Paleontològic i de les Ciències d’Alcoi on trobaràs:

Peces dels períodes Triàsic, Juràssic i Cretàcic, on destaca la primera dent de Prognathodon descoberta al Llevant Espanyol, Castalla (Alacant) per part de Manuel García Ávila, i també les peces d'ammonits del Jaciment de Blas Giner, La Querola i Canteres de Comellars, a l’igual que fòssils del Parc Natural de la Serra de Mariola.

La col·lecció de l’era Cenozoica és molt important per la gran quantitat i varietat de peces trobades a la comarca. Destaquen la col·lecció de la Salle del Germà Adrover, els Icnofòssils de la Localitat Tipus d’Alcoi i les col·leccions de microvertebrats de la Mina de Lignit i Barranc de Gormaget (a Alcoi) i el Jaciment de la Salema de Facheca.

La major part de l’exposició paleontològica està formada per exemplars procedents d’Alcoi i Comarques. El museu consta d’exposicions permanents i temporals, així com d’altres àrees dedicades a les Ciències Naturals. La visita és una visió de com eren les nostres comarques i quins sers les habitaven, tot això amb il·lustracions i panells informatius tractats d’una forma senzilla i divulgadora.

Museu Paleontològic i de les Ciències

Obri la ubicació
Telèfon
96 553 71 55
Adreça

Carrer Tints, 6, 03801 Alcoi, Alacant
www.alcoyturismo.com